Vintage Computer Festival 23ArabicCatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisHindiItaliano*Nederlands*PortuguesRussianÜbersichtMieuwHomeKontakt
Vintage Computer Festival Europe
Nieuw VCF 23(e) VCFe Live Tentoonstelling Presentaties Vlooienmarkt Prijzen en verloting Nerdquiz Meedoen Anmelden Aankomst Overnachting Wat nog ? Nachlese Enquête VCFe-Shop FAQ Links Kontakt Seitennavigation
!!! ACHTUNG !!!
De VCFe wordt uitgesteld naar het najaar.
Nieuwe datum:

7 en 8 september 2024

Zelfde plaats, zelfde tijd.
!!! ACHTUNG !!!
Wegens schade aan het plafond is de ESV evenementenhal tot nader order gesloten. De VCFe kan daardoor niet plaatsvinden zoals gepland en wordt uitgesteld naar het najaar. Wij vragen om uw verontschuldiging en begrip voor de situatie.
!!! ACHTUNG !!!

Doel van het VCFe is het behoud en onderhoud te bevorderen van "historische" computers en andere (elektronische-) daten-verwerkings machines, interesse in "overbodige" Hard- en Software te wekken en vooral plezier eraan te beleven.

Het VCF is in het in californië gelegen Silicon Valley reeds een regelmatige gebeurtenis en zal vanaf nu ook een vaste prik in de europeese agenda-planning worden.

Laat ons dus teruggaan in die goede oude tijd waar Hackers nog geen veiligheid-consultants, Bytes nog geen Gigabytes en kleine groene mannetjes nog kleine groene mannetjes waren!


Die Folgeseiten sind leider nur auf Deutsch, Englisch oder Französisch verfügbar.
The following pages are only available in English, French or German.
Les pages ne sont disponibles qu'en Alemand, Anglais et Français

Tentoonstelling

Dozijnen oude (maar niet speciaal verouderde) computers zijn te bezichtigen en aan te raken. Hier wordt niks achter glas gezeb (Het is wel aan te raden de verschillende eigenaars te vragen, voordat u begint een computer te strippen:).

Presentaties

In een rij thematisch georganiseerde voordrachten worden verschillende systemen gedetaileerd voorgesteld, controverse vragen in het hedendaagse licht nieuw betracht, zowel verschillende interessante ontwikkelingen uit de geschiedenis voorgestelt.

Vlooienmarkt

Een deel van de hal is voor een vlooienmarkt gereserveerd. Hier kan gehandeld worden in alles wat met computers te maken heeft. De enige voorwaarde is, dat de aangeboden spullen ouder als 10 jaar moeten zijn.

Prijzen en verloting

Alle bezoekers worden opgeroepen, uit de tentoongestelde stukken hun favoriet te kiezen. Het winnende stuk ontvangt een beloning. Bovendien wordt ieder dag onder de bezoekers een klassieke computer verloot.

Nerdquiz

Die einmalige Chance sich und der Welt zu beweisen wer der größte Computer Freak aller Zeiten ist (oder zumindest bis zum nächsten Quiz). Dem Gewinner winkt neben all der Bewunderung auch noch ein Preis. Die Regeln sind recht einfach.


Waar, waneer en wat kost het ???

Waar Mehrzweckhalle des ESV München Ost
Hermann-Weinhauser-Straße
81673 München
Wanneer 7. September 2024 van 10:00 uur tot 18:30 uur
8. September 2024 van 10:30 uur tot 17:00 uur
Entrée  
Enkel persoon -
- één dag EUR 10,-
- beide dagen EUR 18,-
Familie -
- één dag EUR 18,-
- beide dagen EUR 28,-


Verdere Informatie

Deze pagina’s zijn aan constante veranderingen onderworden (bestaat er eigenlijk een Website waar dat niet het geval is ??), daarom is het verstandig steeds weer een kijkje te nemen. Vooral de pagina’s over overnachting en andere aktiviteiten, die u bij een bezoek aan München kan inplannen, worden in de komende tijd opgenomen en geactualiseerd.


Het VCF is als open aangelegenheid gedacht en leeft van het feit dat zoveel mogelijk mensen met voorstellen en ideeén meedoen. Een ieder die mee wil doen is dan ook van harte uitgenodigd zich te melden.


[Nieuw] [VCF 23(e)] [VCFe Live] [Tentoonstelling] [Presentaties] [Vlooienmarkt] [Verloting] [Nerdquiz] [Meedoen] [Anmeldung] [Aankomst] [Overnachting] [Wat nog ?] [Nachlese] [Enquête] [VCFe Shop] [FAQ] [Links] [Kontakt]

Generiert am 17:21 18.4.2024
Laatste verandering 14:59 18.4.2024
Copyright © H.Franke,